Shopping

 
(byxorna är inte så där skrynkliga i värkligheten)

Stockholm



Hej bloggen!

Idag så har jag vart i stan tillsammans med min kära mamma. Själv så hittade jag ett par gråa byxor och en kjol. Mina röda jeans som jag skulle byta till en storlek mindre fanns såklart inte, så funderar på att sy in dom lite.

Imorgon så är det skola och sedan stallet. Hur har ni hafft det idag?

Rubrik


Foto : Gotland 08, ronja sitter och spanar på fåren i hagen

Hej bloggen!
Idag så har jag vart och skött om Calle ponken. Träffade också alla underbara människor jag inte har träffat på ett tag. Imorgon så blir det stan för min del, ska byta mina röda jeans till en storlek mindre och sedan kolla lite på andra kläder. Funderar på att köpa någon mysig kofta, menmen vi får se om jag hittar någon.

Om du lämnade mig nu


Hej bloggen!
Igår så red jag Ivan och vi hade markarbete på vallen, så det gick väll sådär. Men idag är det fredag och skola som vanligt. Men jag gick hem efter lunchen, hade sån huvudvärk!

Imorgon ska jag till stallet och sköta om Calle ponken. Hur ser eran helg ut?


Ny mobil! :D



Hej bloggen!
Idag så var det veckans kortaste dag, hade bara 4 lektioner. Efter skolan så kom pappa och hämtade mej så vi kunde åka till Elgiganten och hämta min mobil som har vart inne på lagning i ungefär 2veckor. Men dom kunde inte laga den, för att det fanns inga reservdelar. Så jag fick välja en ny mobil, vilken jag ville som var under 2000kr. Så jag valde denna snygga mobil. den som är över. Så nu är det bara att skicka massa nummer, för att alla mina kontakter försvann.

Imorgon så blir det skola och sedan stallet. Och i morgon så fyller Sara 17år också, grattis grattis :) <3


Kom änglar


torö <3



Hola bloggen!
Idag så har jag vart i skolan, veckans längsta dag. tror jag. Det var helt okej faktiskt, förutom att jag hade världens huvudvärk. Efter skolan så gjorde jag ingenting, gick hem och satte mej vid datan tillsammans med en varm kopp oboj.

I morse så prövade jag mina nya röda jeans som jag fick byta till, men vet ni vad? Byxorna satt helt konstigt, inte alls som de paret innan jag hade, fast det var samma storlek och allt. Så jag måste åka in och byta dom igen, 3gången.

Imorgon så blir det skola , och sedan stallet.


Mean girls

Hej bloggen!
Idag så var det skola igen som vanligt, och efter det så var det stallet som gällde. Skötte om lilla Calle, och sedan på kvällen red jag Nikita. Det gick bra, vi hade hoppning på vallen.

Just nu sitter jag och kollar på Mean girls på 4:an. Någon mer som kollar på det?

Torö med Julia



Landet

Hej bloggen!
Jag har vart på landet hela hegen tillsammans med Julia, så jag har inte kunnat blogg något. Vi hade det iallafall jätte kul, tog massa med fina bilder. Tänkte slänga in några.

Idag så åkte jag,Emma och mamma in till stan för att byta mina röda cheap monday. Det var en sömm som hade spruckit i rumpan. Efter det så köpte jag en klänning från Gina, slänger in en bild imorgon. Sen åkte vi hem till Moster och små kusinerna och åt middag och busade lite.

Imorgon så är det skola som vanligt och sen stallet.

Calle ponken

Hej bloggen!
Idag så var det skola som vanligt, fick träffa våra nya lärare. Dom värkade vara rätt shyssta. Efter skolan så åkte jag till stallet och skötte om älsklings pollen. Senare på kvällen så red jag, valde sist och fick Kask -.-  det gick värkligen inte bra.

Imorgon så har jag "Lag-dag" i skolan, alla 8:or och 7:or i vårat arbets-lag ska gå till Brosjön och göra massa aktiviteter tillsammans. Så det är bara och hoppas på bra väder! Efter skolan så ska jag åka till mitt land över helgen tillsammans med Julia. Det ska bli jätte rolig.

Första skoldagen



Hej bloggen!
Idag så var det första skoldagen, helt okej faktiskt, kul att träffa alla. Det hände inte så mycket, fick information och shemat för veckan. Så i morgon börjar jag 08.30 och slutar 13.50. Det kommer bli lite svårt att gå upp på morgonen, man är ju van att man kan sova ut hela dagen, menmen. Fick även våra skåp, inte det bästa skåpet direkt. under skåp och vid sjuorna. När vi slutade så gick jag, Julia och Elina hem till mej och chillade lite. Bakade kola kakor också, otroligt goda.

Imorgon så blir det som sakt skola och sedan stallet.

Skola i morgon



Kom precis hem i från stallet, red lilla Nikita. Det gick ganska bra, är nöjd iallafall! Imorgon så är det skola. Jag börjar vid 10.15 och slutar vid 12 , det är skönt att inte gå så länge första dagen. Efter skolan så ska jag träffa Julia. har saknat henne jätte mycket.

Idag så var min älskade hund hos vetrinären också, hon hade nått problem med hennes hud, så hon måste klippas ganska mycket och sånt... "/


shopping

 
Det blev inte så jätte bra bilder. Får se om det kommer bättre senare.
Linne - Gina tricot 129:-
Jeans - Cheap monday 400:-
Höst jacka - H&M 599:-

Sista dagen på sommarlovet..



God morgon cupcakes!
Idag så vaknade jag av en blöt liten hundnos i annsiktet. Ville egentligen inte gå upp, men det är dax att börja vänja sig att gå upp tidigt. Imorgon så börjar jag skolan igen, jag börjar vid halv 11 tiden så det blir ju lite sov morgon. På ett sätt ska det bli kul med skolan, träffa alla klasskompisar och sånt. saknar alla. Men endå så ska det bli trisst.

Idag så ska jag åka till stallet och sköta om sötaste Calle. Och sen på kvällen så ska jag rida lilla Nikita. Vi får se hur det går...


Dagens outfit


hemma!

Hej bloggen!
Idag så åkte jag ifrån landet iinnan lunch, så när vi kom hem så åkte vi in till stan för att klippa oss hos min moster som är frissör. Jag klippte bara topparna och luggen, blev nöjd. Efter det så gick vi och shoppade lite, slänger in det jag hittade..

Imorgon så är det sista dagen på sommarlovet, så jag tänkte tillbringa den dagen i stallet och sedan rida på kvällen. Hur ser era planer ut?

Kräfftor

Hej bloggen!
Igår så var jag på Stenstrand, fick några fina bilder! Idag så tänkte jag och mamma åka in till Nynäshamn, men det blev inte så. Vi måste börja packa och sånt, för imorgon åker vi hem. Jag har lite hemlägntan, har bara vart hemma ca 2veckor på hela sommarlovet..

Ikväll så ska jag äta årets första (tror jag) kräfftor, men det ända jag äter på kräfftorna är klorna,haha. Hur ser eran dag ut?

Stenstrand

Hej bloggen!
Snart så ska jag göra mej i ordning och sen åka till Stenstrand tillsammans med Mamma, Emma, Ronja och Mickis. Har bestämt att jag ska fösöka få någon fin bild på Ronja vid vattnet.

Emma (hz) Har bett mej att göra en design åt henne, så jag ska försöka göra det mesta ikväll, men det blir lite svårt efterssom jag inte har min egna data..

På söndag ska jag klippa mej, någon som har ett bra förslag på någon frissyr jag skulle passa i?

Go kväll

Hej bloggen!
Idag så åkte jag hem för att sköta om Calle och att rida, men åkte en senare tillbaka till landet. På ridningen gick det ganska bra, vi red ut i skogen och sedan stannade på en utomhus bana (Vallen)

Imorgon så tänkte jag åka till Stenstrand om blir fint väder och ta lite kort på alla som surfar, men får se hur det blir.. Hur har eran dag sett ut?

Godmorgon

Hej bloggen!
Igår så tog det minst en timme innan jag och Mathilda kom iväg på våran "fisk runda" och såklart när vi kom fram så började det spöregna. Så vi bestämde oss för att åka hem igen. Men när vi var halvägs hemma så slutade det regna, så vi cyklade till ett badställe och satte oss där och fiska. Efter en stund så tröttnade vi för att vi fick ingen fisk, så vi åkte hem till Mathilda och spelade lite Giutar hero.

Idag så är nästan hela himlen blå, så jag tänkte gå ut och ta lite kort och sedan gå till stranden och försöka få lite färg... Ikväll så vet jag inte vad som händer, kanske träffa några kompisar. Hur ser eran dag ut ?

Tävling


Jag är med i min kusins tävling där man kan vinna dessa underbara smycken!
Det är ett armband och halsband, det är handgjorda och av äkta pärlor.
De kommer från Fina smycken

Landet

Hej bloggen!
Nu så är jag på landet igen, men nu så har jag iaf tillgång till data så att jag kan blogga medans jag är här ute. Idag så har jag vart med Mathilda, vi spelade lite giutar hero och var ute och gick lite. Gud vilken tränings värk jag hade idag när jag vaknade. Jag har inte ridigt på hela sommaren, så det var första gången igår..

Senare ikväll så ska jag och Mathilda ut och fiska lite, kameran följer med så jag tänkte ta lite kort som jag sedan kan lägga in i bloggen. Menmen, nu ropar mamma att det är mat, så måste skynda mej.. Vi ses / L

Dålig uppdatering

Hej bloggen!
Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar, har nämlingen varit ute på mitt landställe och hade ingen tillgång till data. Men idag så åkte jag hem för att kunna vara istallet och rida, men ska åka tillbaka till landet i morgon igen.

Istallet så hade dom byggt om under sommaren, det var jätte fina nya gråa boxar. Lite större än vad dom var innan kändes det som. Det var mysigt att träffa Calle igen, har inte träffat honom på heeela sommaren.


Gotland

Kom på idag att jag hade glömmt att lägga in några bilder ifrån Gotland, så tänkte bjuda på några nu.








Lagning


Idag så åkte jag och pappa till Elgiganten och lämnade in min kära mobil på lagning. Den gick sönder när jag var på landet, den började hänga sej och senare så var den helt död. Vet inte vad som har hänt med den. Men nu är den iaf på lagning och kommer tillbaka om typ 2veckor, så nu undertiden så får jag ha min pappas stenålders gamla nokia telefon.

Dagens outfit


Dagens låt


Kid Rock - All summer long

Alla vägar har sitt pris



God morgon sunshines, sovit gott? Det har iaf jag gjort, det är så skönt att sova i sin egna säng.. Just nu så håller jag på att bränna en skiva, någon som har ett bra tips på någon låt?

Idag så hade jag tänkt att jag skulle sätta mig och plugga, och sedan städa mitt rum. Snart börjar ju skolan (inget jag ser fram emot), och jag har papper som måste vara klar innan dess, så jag måste nog börja plugga..


Hemma igen!



För några timmar sen så kom jag hem ifrån landet. Innan jag åkte så träffade jag J en stund. Vi gjorde inte så mycket, kollade lite på film och så.. Hur har eran dag varit?

Snart så ska Emma skicka bilderna från landet, så jag tänkte lägga in några i bloggen.. Menmen, nu ska jag städa mitt rum, det är verkligen en katastrof.. Pussen / L

5 augusti


Jag, John, Hampus och Rickard

Mickis,Emma och Michelle.

Hej bloggen!

Idag så har det varit regnigt och blåsigt hela dagen, så jag har mest suttit inne och spelat Giutarr hero och packat lite saker som jag ska ha med mig hem. Idag så blåste vårat plommon träd ner också, vi hade inte märkt det förens jag skulle gå ner till vårat andra lilla hus,det var lite konstigt, för att det hade inte blåsit så jätte mycket så att ett träd skulle kunna ha blåst ner..

Jag har tagit massa kort som jag tänkte slänga in när jag kommer hem, bjuder på två bilder idag som Michelle har tagit med sin kamera.. Pussen / L

4 augusti

Hej bloggen!
Idag så har det inte varit nått sol och bad väder direkt, det har regnat hela dagen. Jag,Emma och Mickis har suttit inne hela dagen och spelat Giutar Hero som vi fick låna av J, börjar bli riktigt bra på det nu haha. Hoppas att det inte ska regna imorgon igen, för då vet jag inte vad  jag ska göra för att Emma och Mickis åker ner till Nynäshamn och J ska tydligen jobba.. Menmen nu ska jag nog stänga av datorn och vara lite social. Vi ses / Lina

3 augusti

Hej alla läsare!
Idag så har vädret kommit och gått, på förmiddagen var det sol och sedan mot eftermidagen regnade det. Och just nu är det lite sol plus lite åska... Nyss så åkte mamma,pappa och ronja hem. Mamma börjar jobba den här veckan som kommer, men jag och Emma stannar kvar på landet tillsammans med mormor och morfar tills på Onsadag..

Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa J en stund..  Hur ser era planer ut?

2 augusti

Hej bloggen!
Idag så har det regnat nästan hela dagen! Så jag, syster och mamma åkte till nynäshamn och kollade lite. Senare mötte vi pappa där också som kom precis ifrån jobbet.. Ikväll så ska jag basta igen, hur ser era planer ut ?

Dagens låtar

Idag så blir det två låtar av Lars Winnerbäck, mina två favoriter just nu!

Du hade tid


Kom änglar

 

RSS 2.0