Nynäshamn

Hej bloggen!
Idag vid 12 tiden så åkte jag och J ner till nynäs. Vi gick och kollade på lite båtar och käkade glass. Det var verkligen jätte varmt idag så vi åkte hem sen vid 2 tiden. När vi kom hem så gick jag direkt ner till havet och doppade mej..

Ikväll så är det fotboll/brändboll på fotbollsplanen för alla, så det blir vad jag kommer att göra ikväll, kanske bastning också.. Menmen nu ska jag plugga lite, har lite papper som ska vara klar innan skolan börjar *suck* :(
Pussen / L

Landet

Hej bloggen!
Fint väder idag igen, så jag har legat på stranden och stekt tillsammans med mamma. Träffade J en liten stund på morgonen också. Vi gjorde inte så specielt mycket, kollade på en rulle.

Ikväll så ska jag och några till basta igen, jätte skönt ju! Hur ser era planer ut ?

Landet

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering, är ute på landet och har mest varit ute i solen och inte hafft tid med datan. Idag när vi låg på stranden så kom det en SVT bil och två tjejer och filmade lite. Det skulle vara nått till rapport. Så idag klockan 18.00 på 2:an så ska vi kolla om vi kom med på tv, haha. Hur har eran dag sett ut?

Juste, i måndags så gick jag, syster & mamma och kollade på Sex and the city, den var jätte bra.. Menmen, nu ska jag ut och cykla lite. Vi ses ! / lina

Hemma igen!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen. Har tagit massa foton som jag tänkte lägga in i något inlägg..
Idag så ska jag träffa Jennifer, har inte träffat henne på jätte länge. Sen så ska jag nog packa upp lite saker och sedan börja packa igen. För imorgon (troligtvis) åker jag till mitt landställe Torö, och jag vet inte hur länge jag ska stanna där. Men jag har iaf data där så det blir väll lite bloggning. Men nu ska jag göra mig iordning för att träffa Jennifer / L


Sista inlägget


Foto : mallorca


Det här blir det sista inlägget jag skriver. Nu är allt packat och klart, och om någon timme så ska vi åka ner till Nynäshamn för att ta Gotlands båten. Jag ska vara där i en vecka, och jag har ingen tillgång till data dvs inget bloggande! Har mobilen med mej så det är bara att smsa / ringa.. Ha det så bra / Lina

Söndag


Hej bloggen!
Idag så var jag först en sväng i skärholmen för att byta min klocka jag köpte igår. Den var verkligen jätte stor runt armen. Sen efter det så åkte jag och familjen hem till mormor och morfar på släkt-kalas. Det blev massor med kakor. Och nu sitter jag här och packar lite. Tror att jag har packat ner allt jag behöver ha med mig. Men nu ska jag nog fortsätta så jag inte glömmer något..

Dagens outfit


Gotland på måndag

Hej bloggen!
Härligt väder det har vart idag, sol hela dagen! Idag så har jag vart i skärholmen med mamma&pappa. Hittade ett par svarta ballerina skor som jag verkligen behövde, mina som jag hade innan var helt sönder. Hittade en bok också som jag tänkte ha med mej när jag och familjen åker till Gotland på måndag. Vi ska vara där ca 1vecka, och där har jag ingen till data, så det blir ingen bloggning!

Efterssom min mormor fyllde år i veckan, så ska det bli ett litet "kalas" för släkten imorgon. Och imorgon så ska jag packa alla mina saker jag ska ha med mej också!

Sol


 Hej bloggen!
Idag när jag vaknade så såg jag att det var sol ute, så då åkte bikinin på påengågng. Och efter en timme eller två så fick jag lite färg(a) så nu är jag ganska brun på magen och blek på ryggen...

Ikväll så ska jag och mamma kolla på en film som vi fick med i någon tidning " litle miss sunshine" så rolig film. Hur ser resten av eran dag ut?


Foton från igår









Mormor 66

Hej bloggen!
Idag så åkte jag,syster och mormor hem till min moster och kusinerna. Vi satt ute på bakgården på en filt och fikade med saft och bullar, och så spelade jag och andreas lite badminton. Sen så kom regn molnen så vi gick in. Andreas visade mej sitt nya "Nintendo" spel (det är som ett game-boy, för er som inte vet) haha det var lite roligt..
 Idag så fyller min mormor 66år, Grattis! Tog lite kort också som jag tänkte lägga in imorgon..

Imorgon så ska jag nog träffa Julia. Vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar väll säkert på något roligt ;)


Ny design

Igår kväll så satt jag och gjorde en ny design, vad tycks?

Dagens outfit


Dagens låt/ar





Baby kläder

Nyss kom mamma och pappa hem, mammas bil hade gått sönder så pappa fick komma och boxera hem mammas bli. Så vi kunde inte åka och hälsa på lilla kusinen idag. Men imorgon så ska jag,mormor och Emma åka dit istället. Mamma har köpt en jätte söta presenter, en body och en mössa.





Foton

Nu har Vanessa skickat alla bilder hon tog idag på mej, tänkte lägga in några.. Själv så tycker jag att ingen utav bilderna vad riktigt lik mej, menmen :)




klicka för större

9 juli

Hej alla läsare!
Nu så kom jag precis hem, har vart ute och fotat lite med Vanessa. Lägger kanske in någon bild i bloggen, vi får se! Hur har eran dag vart? Men nu så tänkte jag vara lite duktig och sätta på mej lite jogging kläder och gå ut och springa lite. Ikväll så ska jag,mamma och syster åka hem till min nya kusin, som fortfarande inte har ett namn! Sen så tänkte jag fixa min design lite, och så har jag en liten lista med bloggar som jag ska fixa designer åt.. Menmen, nu ska jag ut och springa..

UPDATE.
Nä hoppar nog över min spring runda idag, det får bli imorgon istället. Tänkte fixa min design lite nu, och sedan ta ett mysigt bad.

Hårfärg?


Funderar på att färga tillbaka min hårfärg som jag hade innan,eller lite mörkare.. Vad tycker ni? Bilden till vänster är den hårfärgen jag hade förut, och till höger är den hårfärgen jag har idag..


Dagens outfit


Dagens låt


Nobody Knows Me at All - The Weepies

Tisdag

Hej alla läsare!
Förlåt för dålig updatering under dagen. Har inte hunnit blogg så mycket idag, har träffat Julia. Just nu så sitter hon där nere och äter och snart ska jag nog åka hem. När jag kommer hem så slänger jag in dagens outfit.. Hur har eran dag vart?

Imorgon så ska jag bli fotad av Vanessa , men jag vet inte vad jag ska ha på mej! Menmen, hittar väll något i min garderob!

Dagens låt


Coldplay - Fix you

Foton från helgen









Godmorgon


Idag när jag vaknade så regnade det ute, inte kul! Det är ju sommar, då ska det ju vara klarblåhimmel och strålade sol? Menmen, idag så vet jag inte vad jag ska hitta på, det blir väll massa data sittande tror jag.

Igår så åkte jag och mamma och hälsade på min lilla nya kusin, så söt han är! Men han har inget namn ännu, någon som har ett bra förslag ?


på väg hem

Hej bloggen!
Nu sitter jag på landet och gör typ ingenting, ska snart fika och sen åka hem! Hemma så funkar inte min data. Pappa hade fixat nått nytt bredband, och då funkade det inte på min data typ. Men vi får se om jag kan få låna min systers dator, eller om pappa har fxat bredbandet när jag kommer hem.

Ikväll så ska jag följa med mamma och träffa min nya kusin, träffade han i tisdags också hade jag glömt att säga..Menmen, nu ropar mamma att det är fika.. Vi hörs !

Pussen / L

lina is on her 'landställe'

hejsan alla läsare!
nu är det så att lina är på landet, och har ingen tillgång till internet.
tänkte bara att ni borde veta det, och stå ut tills hon kommer hem!
sitter och pratar med henne i telefonen nu, hon har precis spelat lite fotboll med sin lilla kusin andreas.
ni får ha det så bra & lina hälsar puss till allihoppa
see ya / jennifer

Dagens


Idag så blev dagens låt Hallelujah ifrån The OC. Börjar altid gråta när den här "snutten" kommer. Gud vad jag saknar den serien, den var så himla bra.
Någon mer än jag som saknar den?

Godmorgon



Hej alla läsare!
Idag när jag vaknade så var det sol ute, härligt härligt. Egentligen så skulle jag ha träffat en kompis idag, men jag vet inte riktigt om det blir så. Idag så ska jag nog mest packa, för imorgon så åker jag till mitt landställe, vet inte om det blir så himla mycket bloggande, vi får se!

Just nu så håller jag på att fixa en design åt en kopmis, vi hörs!

Summertimes.


Hej bloggen




Haft en bra dag ?
Idag så har jag och mina kompisar åkt och badat, mitt första dopp i sverige och det var iskallt. Har tagit några bilder som jag tänkte slänga in ikväll. Satt nyss och kollade på allsången på webb tv, haha jag såg mina och lindas flaskor. På bilden är det syster och sara som hittade en "We <3 EMD" på marken, så dom står och vifftar med den, jag och linda står bakom, dock ingen bra bild efterssom den är från webb tv.

Ikväll så vet jag inte vad jag sla göra, tänkte träffa en kompis men det blir imorgon istället. Hur ser era planer ut?


jag och min flaska


Jag och Linda och Lindas flaska



Dagens låt


Anton Zetterholm - Eveything that i am

Allsång

Har precis kommit hem från allsången. Vi hade det jätte kul, jag och Linda hittade stora pet-flaskor på marken som vi sedan stod och dansade med, någon som såg oss? (a) haha.. Slänger in bilder imorgon, orkar inte lägga in några nu. Vill bara stänga av datorn och gå och sova, är verkligen jätte trött och har världens huvudvärk! Själv så fick man Danys aoutograf också, eller syster fick ;)

 Imorgon så ska jag och några till åka och bada, det blir mitt första dopp i sverige, haha. Men nu ska jag stänga av datorn, God natt!

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!
Idag så ska jag och några till kanske åka till skansen, det är ju den dära buss-strejken så vi får se hur det blir.. Annars så vet jag inte vad jag ska göra idag. Hur ser era planer ut för dagen?

RSS 2.0